martes, 6 de octubre de 2009

Una armilla salvavides sense fer ús del condemnat vaixell de creuer transatlàntic "Titànic", la qual va xocar contra un iceberg i es va enfonsar el 1912, es va vendre per $ 68.500 en la subhasta de Christie's a Nova York la nit de dimecres.

El farciment de suro, salvavides - encara en gran part intacte, però tacat i esquinçat en parts - es pensava que s'han trobat pel granger John James Dunbar a la vora de Halifax després que el vaixell de passatgers es va enfonsar davant de Terranova abril de 1912.

El revestiment es va enfonsar durant el seu viatge inaugural des del port britànic de Southampton a Nova York quan va xocar contra un iceberg, causant al voltant de 1.500 persones a morir.







un dels supervivents del titanic
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Bertram Frank Dean i Elizabeth Gladys "Millvina" Dean

 
mare i ija que van sobreviure al titanic




Millvina va néixer a Londres, Anglaterra. Era la segona filla de Bertram Frank Dean i Georgette Eva Light. Millvina va viatjar amb tot just 10 setmanes d'edat en el Titanic. Va aconseguir salvar-se en el pot nombre 10.Su mare i ella es van salvar però el seu pare va morir al Titanic. Millvina, que va complir 97 anys el 2 de febrer de 2009 va ser l'última víctima dels supervivents del Titanic.


Era la última superviviente del naufragio del RMS Titanic que seguía con vida, debido a la poca edad que tenía en el momento del accidente, ella no recordaba lo que sucedió aquella noche.

No hay comentarios:

Publicar un comentario